Danes vam predstavljamo izjemno priložnost za brezskrbne in sproščujoče počitnice v samem srcu Zalakarosa, na Madžarskem. Hotel Karos Spa je popoln resort za vse, ki obožujete vodo in wellness. S svojo veličastno lego v objemu parka ter pestrim izborom storitev in udobja vam zagotavlja nepozabno doživetje.

Ob rezervaciji paketa za 3 nočitve v prostorni dvoposteljni Superior Plus sobi za 2 osebi se vam odpre vrata v vrhunski svet razkošja. Vsako jutro se boste prebudili v udobno opremljeni sobi z lesenim pohištvom, kjer vas bo pričakal čudovit pogled na bazen ali park. Sobam je pridihnjena svežina zahvaljujoč klimatizaciji, balkonu za trenutke sprostitve in brezplačni WiFi povezavi, ki vam omogoča, da ostanete povezani s svetom.

Ampak to je šele začetek vašega razkošnega pobega. S polpenzionom, ki vključuje obilen samopostrežni zajtrk in samopostrežno večerjo v restavraciji Eden, se boste lahko prepustili okusom tradicionalne madžarske in mednarodne kuhinje. Vsak grižljaj vas bo popeljal na kulinarično popotovanje, ki bo zadovoljilo tudi najzahtevnejše brbončice.

Toda vrhunec vašega bivanja v Hotelu Karos Spa je neposreden dostop do Spa & Wellness oaze na kar 4000 m2 površine. Z veseljem vam predstavljamo vodni park, ki vsebuje 5 notranjih in 2 zunanjih bazenov. Tu se boste lahko osvežili in plavali v kristalno čisti vodi ter se prepustili valovom sprostitve. Za tiste, ki iščete dodatno razvajanje, je tu tudi savna park s petimi različnimi vrstami savn, jacuzziji in celo ledena jama, kjer se lahko počutite kot pravi polarni raziskovalec. Za ohranjanje aktivnosti in fitnesa pa je na voljo tudi sodobno opremljen fitness center. Za najmlajše goste pa je poskrbljeno s posebnim otroškim igriščem, kjer se bodo lahko brezskrbno igrali pod nadzorom usposobljenega osebja.

Vaš oddih v Hotelu Karos Spa vključuje tudi različne športne programe, ki jih organizirajo izkušeni in prijazni inštruktorji. Lahko se udeležite aqua treninga, jutranje telovadbe, raztezanja, vitalnega treninga, vadbe za izgorevanje maščob ali celo glasbene vadbe, odvisno od programa za določen teden. Tako boste lahko ohranili svojo kondicijo ali pa preprosto uživali v aktivnostih, ki vas osvežijo in navdihnejo.

Ob tem pa ne pozabite na udobje, ki ga prinaša kopalni plašč za odrasle, ki vam bo omogočil, da se sproščeno sprehodite do wellness oaze in uživate v vsakem trenutku.

Ne odlašajte, ponudba velja od 1. 7. 2023 do 31. 8. 2023. Pridružite se nam v Hotelu Karos Spa in doživite popolno ravnovesje med sprostitvijo, užitkom in razkošjem. Rezervirajte si svoje sanjske počitnice že danes!

Preverite ceno in izberite paket zase ⇒

Dodatno ponudbo si lahko ogledate na strani Terme na Madžarskem.

Terme Čatež so priljubljeno termalno zdravilišče, ki ponuja popolno sprostitev in razvajanje za vse tiste, ki si želijo oddiha od vsakdanjega vrveža. Zdaj imamo posebno ponudbo za vse ljubitelje wellnessa in termalnih užitkov – “Sprostitveni oddih v Terme Čatež”.

Ponudba vključuje 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi v enem od hotelov v Termah Čatež. Sobe so udobne, prostorne in opremljene s vsem potrebnim za prijetno bivanje. Zajtrk je vključen v ceno, tako da se lahko osvežite z okusnim zajtrkom pred aktivnostmi dneva.

Glede na to, da so Terme Čatež znane po svojih savnah, ponudba vključuje tudi uporabo sveta savn v hotelu. Tam se lahko sprostite in razvajate v različnih savnah, ki nudijo blagodejne učinke na telo in duha. Poleg tega vam ponujajo 2x celodnevno kopalno karto za Terme Čatež, kjer lahko uživate v številnih bazenih, toboganih, whirlpoolih ter se sprostite v termalni vodi, ki ima blagodejen učinek na vaše telo.

Poleg uživanja v termalnih užitkih vam ponudba prav tako zagotavlja brezplačen Wi-Fi, da ostanete povezani z najdražjimi in delite svoje trenutke sprostitve na družbenih omrežjih. Prav tako vam ni treba skrbeti za parkiranje, saj je brezplačno parkirišče na voljo za vaše vozilo.

Ponudba je unovčljiva od 26. 4. 2023 do 2. 5. 2023, kar vam omogoča, da izkoristite to enkratno priložnost in si privoščite sprostitveni oddih v Terme Čatež v tem časovnem obdobju.

Vse ljubitelje wellnessa, termalnih užitkov in sprostitve vabimo, da izkoristite to posebno ponudbo in si privoščite nepozaben oddih v Terme Čatež. Prepustite se blagodejnim učinkom termalne vode, razvajanju v savnah in uživanju v udobju hotelske sobe. Ne zamudite te priložnosti za popoln sprostitveni oddih v enem najbolj priljubljenih termalnih kopališč.

Kliknite tukaj za ogled ponudbe ⇒