Sprostitveni oddih v Terme Čatež

Terme Čatež so priljubljeno termalno zdravilišče, ki ponuja popolno sprostitev in razvajanje za vse tiste, ki si želijo oddiha od vsakdanjega vrveža. Zdaj imamo posebno ponudbo za vse ljubitelje wellnessa in termalnih užitkov – “Sprostitveni oddih v Terme Čatež”.

Ponudba vključuje 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi v enem od hotelov v Termah Čatež. Sobe so udobne, prostorne in opremljene s vsem potrebnim za prijetno bivanje. Zajtrk je vključen v ceno, tako da se lahko osvežite z okusnim zajtrkom pred aktivnostmi dneva.

Glede na to, da so Terme Čatež znane po svojih savnah, ponudba vključuje tudi uporabo sveta savn v hotelu. Tam se lahko sprostite in razvajate v različnih savnah, ki nudijo blagodejne učinke na telo in duha. Poleg tega vam ponujajo 2x celodnevno kopalno karto za Terme Čatež, kjer lahko uživate v številnih bazenih, toboganih, whirlpoolih ter se sprostite v termalni vodi, ki ima blagodejen učinek na vaše telo.

Poleg uživanja v termalnih užitkih vam ponudba prav tako zagotavlja brezplačen Wi-Fi, da ostanete povezani z najdražjimi in delite svoje trenutke sprostitve na družbenih omrežjih. Prav tako vam ni treba skrbeti za parkiranje, saj je brezplačno parkirišče na voljo za vaše vozilo.

Ponudba je unovčljiva od 26. 4. 2023 do 2. 5. 2023, kar vam omogoča, da izkoristite to enkratno priložnost in si privoščite sprostitveni oddih v Terme Čatež v tem časovnem obdobju.

Vse ljubitelje wellnessa, termalnih užitkov in sprostitve vabimo, da izkoristite to posebno ponudbo in si privoščite nepozaben oddih v Terme Čatež. Prepustite se blagodejnim učinkom termalne vode, razvajanju v savnah in uživanju v udobju hotelske sobe. Ne zamudite te priložnosti za popoln sprostitveni oddih v enem najbolj priljubljenih termalnih kopališč.

Kliknite tukaj za ogled ponudbe ⇒