Uživajte v vrhunskem razkošju in sprostitvi v Hotelu Karos Spa v Zalakarosu

Danes vam predstavljamo izjemno priložnost za brezskrbne in sproščujoče počitnice v samem srcu Zalakarosa, na Madžarskem. Hotel Karos Spa je popoln resort za vse, ki obožujete vodo in wellness. S svojo veličastno lego v objemu parka ter pestrim izborom storitev in udobja vam zagotavlja nepozabno doživetje.

Ob rezervaciji paketa za 3 nočitve v prostorni dvoposteljni Superior Plus sobi za 2 osebi se vam odpre vrata v vrhunski svet razkošja. Vsako jutro se boste prebudili v udobno opremljeni sobi z lesenim pohištvom, kjer vas bo pričakal čudovit pogled na bazen ali park. Sobam je pridihnjena svežina zahvaljujoč klimatizaciji, balkonu za trenutke sprostitve in brezplačni WiFi povezavi, ki vam omogoča, da ostanete povezani s svetom.

Ampak to je šele začetek vašega razkošnega pobega. S polpenzionom, ki vključuje obilen samopostrežni zajtrk in samopostrežno večerjo v restavraciji Eden, se boste lahko prepustili okusom tradicionalne madžarske in mednarodne kuhinje. Vsak grižljaj vas bo popeljal na kulinarično popotovanje, ki bo zadovoljilo tudi najzahtevnejše brbončice.

Toda vrhunec vašega bivanja v Hotelu Karos Spa je neposreden dostop do Spa & Wellness oaze na kar 4000 m2 površine. Z veseljem vam predstavljamo vodni park, ki vsebuje 5 notranjih in 2 zunanjih bazenov. Tu se boste lahko osvežili in plavali v kristalno čisti vodi ter se prepustili valovom sprostitve. Za tiste, ki iščete dodatno razvajanje, je tu tudi savna park s petimi različnimi vrstami savn, jacuzziji in celo ledena jama, kjer se lahko počutite kot pravi polarni raziskovalec. Za ohranjanje aktivnosti in fitnesa pa je na voljo tudi sodobno opremljen fitness center. Za najmlajše goste pa je poskrbljeno s posebnim otroškim igriščem, kjer se bodo lahko brezskrbno igrali pod nadzorom usposobljenega osebja.

Vaš oddih v Hotelu Karos Spa vključuje tudi različne športne programe, ki jih organizirajo izkušeni in prijazni inštruktorji. Lahko se udeležite aqua treninga, jutranje telovadbe, raztezanja, vitalnega treninga, vadbe za izgorevanje maščob ali celo glasbene vadbe, odvisno od programa za določen teden. Tako boste lahko ohranili svojo kondicijo ali pa preprosto uživali v aktivnostih, ki vas osvežijo in navdihnejo.

Ob tem pa ne pozabite na udobje, ki ga prinaša kopalni plašč za odrasle, ki vam bo omogočil, da se sproščeno sprehodite do wellness oaze in uživate v vsakem trenutku.

Ne odlašajte, ponudba velja od 1. 7. 2023 do 31. 8. 2023. Pridružite se nam v Hotelu Karos Spa in doživite popolno ravnovesje med sprostitvijo, užitkom in razkošjem. Rezervirajte si svoje sanjske počitnice že danes!

Preverite ceno in izberite paket zase ⇒

Dodatno ponudbo si lahko ogledate na strani Terme na Madžarskem.