Terme Vivat

Če vas zanimajo terme Vivat, ste na pravi strani, saj boste tukaj izvedeli veliko informacij o njih. Med drugim:

Splošne informacije

Terme Vivat so manjše, družinsko vodene terme v kraju Moravske Toplice. Poznane so predvsem po uporabi zdravilne bele in črne termalne vode. Odprte so od leta 2006, nudijo pa programe zdravljenja in rehabilitacije revmatskih obolenj, poškodb skeleta in gibal, ortopedskih težav … Pozanimate se lahko o samoplačniških kirurških posegih iz področja ortopedije, proktologije in estetike.

Zunanji in notranji bazeni obsegajo površino ca. 2000 m2. V notranjem delu se nahajajo manjši rekreacijski bazen povezan z zunanjim bazenom, bazen z črno termalno vodo (temperatura 38-39°C!) ter številne masažne kadi. Poskrbljeno je za veliko prostora, kjer se lahko sproščate po vodenih vadbah ali rekreativnem plavanju. Na prostem se nahajajo olimpijski bazen, otroški bazen ter bazen s črno termalno vodo.

Svet savn ponuja turško, finsko, infra in zeliščno savno. Preizkusite lahko tudi malo drugačno vrsto savnanja v »cimprani kuči«. Na voljo so še drugi zanimivi programi tematskih savn. Zraven savn je urejen prostor za knajpanje in sproščanje.

Wellness center Vivat je zasnovan na mešanici kitajske medicine in lokalnih značilnosti. Izbirate lahko med klasičnimi masažami, nego telesa, programi hujšanja ter izgube celulita, ponujajo pa vam tudi terapijo z ribicami garra rufa. Poleg tega pa se lahko v salonu Tawan prepustite različnim oblikam tajskih masaž.

V termah Vivat lahko mimogrede srečate vrhunske športnike, saj nudijo različne programe priprav za plavalce, dvoranske športe ter nogometaše na ogrevanem zunanjem igrišču. 5 dvoran pa je primernih za pripravo različnih seminarjev in / ali kongresov.

Prenočišča v termah Vivat

Nastanitev: hotel in depandansa Vivat ****, v katerem se nahaja skupno 154 vrhunskih sob z dvema ali štirimi ležišči.

V bližini hotela so uredili 5 mest za goste z avtodomom z priključkom na elektriko in vodo ter komunalnim izpustom. V samem kraju Moravske Toplice je možnost nastanitve tudi v hotelih Term 3000, zasebnih apartmajih in sobah.

Kam v okolici: tenis, golf, kolesarjenje, sprehajalne poti, vodni park term 3000, središče Murske Sobote …

Cenik

Spodnji cenik in odpiralni čas je informativne narave. 

1. Kopanje v zunanjih in notranjih bazenih

  • Celodnevna odrasli 14,50€
  • Celodnevna otroci 11,90€
  • Popoldanska (po 14. uri) odrasli 12,90€
  • Popoldanska (po 14. uri) otroci 10,90€
  • 4-urna odrasli 11,90€
  • 4-urna otroci 9,90€
  • 3-urna odrasli 10,90€
  • 3-urna otroci 8,90€

2. Svet savn (odrasli)

Vstopnica Pon – Čet //Pet-Ned, prazniki, počitnice

  • Celodnevna kopanje + savna 19,90€ // 24,90€
  • 4-urna kopanje + savna 14,90€ // 19,90€

Delovni čas

Bazeni

Nedelja – Četrtek 0900 – 2000

Petek – Sobota 0900 – 2200

Svet savn

Nedelja – Četrtek 1200 – 2000

Petek – Sobota 1200 – 2200

Video posnetki